Nuo Homo Sapiens
iki Homo Gourmet
arba kaip palyginti obuolius su apelsinais?
*Simpoziumu Senovės Grakijoje vadinta pobūvio dalis po vakarienės, kai, malonumo vardan, buvo mėgaujamasi vynais,
lydimais intelektualių diskusijų
lydimais intelektualių diskusijų
Apie žaidimą
- 2 val trukmės online patyriminė skonių dermės laboratorija, praturtinta sultingomis gastronomijos istorijos razinkomis: nuo 1.9mln. metų senumo įvykių, leidusių mums tapti žmonėmis, iki pastarųjų dienų neuromokslų atradimų.
- Kiekvienas dalyvis gaus laboratorinę įrangą – laboratorinius akinius, Petri lėkštutes, darbinį įvairių spalvų ir skonių ingredientų rinkinį bei, pagal pageidavimą, butelį fermentuotų vynuogių sulčių.
- Kartu leisimės į atradimų kupiną kelionę, kaip nuo amžių amžinųjų iki dabar keitėsi gero skonio supratimas ir koks jis kiekvienam iš mūsų.
Trukmė 2 val
Kalba lietuvių
Dalyvių skaičius nuo 6 iki 500